Despre noi

Sere flori Mihaiesti a luat nastere in 2011. La inceput ca simpli producatori agricoli , ne-a impins dorinta si dragostea noastra pentru plante si flori la ghiveci. Pasii au fost simpli si inceti, la inceput produceam doar cateva soiuri si insistam pe aceste culturi pana reuseam sa avem o productie de calitate si competitiva. Principiul nostru de marketing a ramas acelasi , daca produci o planta frumoasa si sanatoasa , ii explici clientului cum sa o ingrijeasca si el va fi multumit de serviciile tale , o sa revina. Acest lucru sa intamplat mai repede decat ne asteptam noi. Atunci am luat decizia sa investim tot mai mult in productie si tehnologizare, sa reusim sa servim cat mai multi clienti cu aceeasi calitate , la plantele de balcon si plantele de gradina , cu aceeasi calitate cu care au fost obisnuiti , ori una chiar mai buna. Daca la inceput in oferta noastra se gaseau petunii , crizanteme si muscate , incet si-au facut loc si soiuri precum calibrachoa , bidens , bacopa , hederaceea , begonia , tagetes si multe altele , ajungand la peste 100 de specii si soiuri in cultura noastra.

Ne mandrim cu un lucru , clientii nostrii ! De la ei invatam tot mai multe , iar in schimb , noi le oferim rabdarea si sfaturile noastre, ne place sa credem ca atunci cand ajungeti acasa cu plantele noastre , stiti ce aveti de facut , ca acestea sa va infrumuseteze casa , gradina ori privirile. 

In tot acest drum de invatare si continua perfectionare , au aparut noi provocari , cerinte ale pasionatilor de flori , si anume substrat/pamant , fertilizant , ghivece si accesori. Incercam sa va oferim cele mai bune produse din aceasta gama , selectandu-ne foarte atent furnizorii . 

Tot din nevoile voastre , a celor care ne sustine-ti , am invatat sa va oferim servicii specializate , fiind pionerii mult cunoscutului serviciu al nostru cu ridicarea de acasa si livrarea inapoi la domiciliul dumneavoastra a jardinierelor gata plantate cu florile pe care le doriti. Jardiniere cu plante de balcon , de care voi va bucurati , iar noi ne asiguram ca plantele au un substrat profesional adecvat lor si un ingramant care sa ii satisfaca nevoile pe intrega durata de viata.

Va multumim si promitem sa incercam sa ne ridicam tot timpul la asteptarile voastre !

Cu drag , echipa Sere Flori Mihaiesti