Termeni si conditii


Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Sere Flori Mihaiesti (sereflorimihaiesti.ro).

Site-ul Sere Flori Mihaiesti (sereflorimihaiesti.ro) este operat de societatea Flori Bestiale SRL, cu sediul in Sat Mihaiesti 185 , comuna Sinpaul județul Cluj, Cluj, Cluj-Napoca, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/4137/2019. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Sere Flori Mihaiesti (sereflorimihaiesti.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Sere Flori Mihaiesti (sereflorimihaiesti.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

O comandă se considera confirmată doar după confirmarea telefonică sau online și schimbarea statusului comenzii din "in procesare" in statusul "expediată". Nici o comandă plasata pe site-ul www.sereflorimihaiesti.ro care este in statusul "in procesare" nu obliga Flori Bestiale SRL la expedierea ei până când nu este confirmată.

Administratorul Sere Flori Mihaiesti (sereflorimihaiesti.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Sere Flori Mihaiesti (sereflorimihaiesti.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Sere Flori Mihaiesti (sereflorimihaiesti.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Sere Flori Mihaiesti (sereflorimihaiesti.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Sere Flori Mihaiesti (sereflorimihaiesti.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Sere Flori Mihaiesti (sereflorimihaiesti.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Fiecare client, inainte a plasa o comanda de plante , pe site-ul www.sereflorimihaiesti.ro  , are obligatia sa ceara administratorului acestui site, Flori Bestiale SRL , informatii si sfaturi referitoare la cresterea , ingrijirea si tehnologia de cultura folosita la plantele pe care doreste sa le achizitioneze. Daca cumparatorul nu isi exercita aceasta obligatie si plaseaza o comanda, inseamna ca acesta (cumparatorul) detine toate informatiile necesare referitoare la cresterea si ingrijirea plantei pe care urmeaza sa o achizitioneze , iar administratorul site-ului este exclus de orice vina care ii poate fi imputata de o proasta ingrijire a plantelor de catre cumparator.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@sereflorimihaiesti.ro